Websites-Webdesign_Art-Afb1

Toegegeven: grote bedrijven hebben veel know-how aan boord en bouwen websites vanaf “scratch”. De specialismen en hooggekwalificeerd personeel kosten veel geld. Dat maakt het vaak erg duur om websites laten ontwikkelen door dergelijke bedrijven. Veel ZZP-ers en kleine ondernemingen hebben geen geld daarvoor. Ik bouw websites met behulp van bestaande templates in WordPress en kan ze geheel naar uw smaak inrichten. Ik heb geen personeel en kan daardoor de kosten erg laag houden waarmee een goede website ook binnen uw bereik komt! In een goed persoonlijk contact wordt uw website ingericht aan de hand van úw strategie.

Websites-Webdesign_Art-Afb1

Wat is CMS en wat betekent dit voor u? CMS staat voor Content Management Systemen en houdt in dat u zonder technische kennis op een eenvoudige manier documenten en gegevens op het internet kunt publiceren. Ook WordPress is zo’n software systeem waarin u platte tekst invoert en het geheel in een mooie opmaak wordt gepresenteerd. Dat gegeven maakt het erg gemakkelijk uw eigen website actueel te houden en u bent niet afhankelijk van derden. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw business!

Websites-Webdesign_Art-Afb1

Geheel in overeenstemming met het karakter en de huisstijl van uw bedrijf bouw ik uw website. Ik zoek samen met u een passende template waarbij u de keuze heeft uit honderden voorbeelden. Met behulp van plugins bouw ik de nodige functionaliteiten in zodat uw website geheel functioneert naar uw wensen. Het moet immers het visitekaartje zijn van uw bedrijf en klanten ervan overtuigen dat zij bij u moeten zijn. Vindbaarheid in de populairste zoekmachines neemt bij de bouw van uw website een belangrijke plaats in!

Websites-Webdesign_Art-Afb1

SEO oftewel Search Engine Optimization (Zoekmachine Optimalisatie) is een belangrijk gegeven voor uw website. Vinden en gevonden worden. Zoekmachines als Google worden door bezoekers vaak als eerste gebruikt om te zoeken op steekwoorden. Door een hoge ranking van uw website is de kans groot dat de bezoeker op uw website belandt. De zakelijke pakketten die ik aanbied zijn dan ook standaard geoptimaliseerd door middel van de SEO Plugin van Yoast. Om hoog te blijven scoren bij zoekmachines is periodieke analyse zeer aanbevolen. Ik help u daar graag bij.

Websites-Webdesign_Art-Afb1

Om het bezoekersaantal te vast te houden is het een goed idee om eens in de zoveel tijd te bekijken of uw website nog voldoet. Soms is het noodzakelijk een website bij te schaven of zelfs te herontwerpen. Het kan ook zo zijn dat SEO-teksten of strategie dienen te worden aangepast. Dit alles kan naar aanleiding van analysetools die binnen uw website (kunnen) worden ingebouwd. Ook kan na verloop van tijd kan uw website door verschillende oorzaken trager worden. Over voorkomen en genezen geef ik u graag advies.

Websites-Webdesign_Art-Afb1

Na het opleveren en online zetten van uw website houdt het contact niet op. Er zullen vragen overblijven en er kunnen altijd nog kleine foutjes blijven zitten. U heeft dan ook recht op een periode van gratis ondersteuning en support. U wilt in die gevallen uiteraard snel geholpen worden. Door de korte lijnen kan ik dan ook een passende reactie garanderen binnen 24 uur op werkdagen.