Sinds 1 Januari 2013 ben ik vanwege bedrijfseconomische reden zonder werk. Ik ben daarom op zoek naar werk in de functie van Controller, Assistent Controller of Hoofd Administratie (of een gelijkwaardige functie).

Vanuit mijn werkervaring ben ik in hoofdzaak op zoek naar een uitdagende job binnen het financieel-administratieve kader. U als werkgever vindt in mij een consciëntieuze, secure werknemer die zijn vak op het gebied van boekhouden goed verstaat. Ik heb leren omgaan met deadlines, kan goed ‘schakelen’ en met druk omgaan.

Omdat een financiële administratie niet alleen uit cijfers bestaat, heb ik altijd goed gekeken naar de randgebieden. Zo weet ik dat automatisering een zeer belangrijk aspect is en een goede kennis van o.a. Word en Excel onontbeerlijk is. Middels het volgen van cursussen en ontwikkeling in de praktijk heb ik mij deze ‘tools’ volkomen eigen gemaakt. Ik weet als geen ander hoe nuttig deze skills kunnen zijn voor een goede administratie. In de praktijk betekent dit ook dat ik mij financiële software zeer snel eigen kan maken.

Naast het boekhouden heb ik een ruime ervaring op het gebied van personeels- en salarisadministratie. Alles bij elkaar maakt mij dit tot een allrounder op het gebied van (financiële) administratie.

Als persoon werk ik graag samen met mensen en het geeft mij voldoening kennis en ervaring op anderen over te kunnen brengen. Steekwoorden in deze context zijn: betrouwbaar, geduldig, kan goed luisteren, relativeren, gevoel voor humor. Binnen teamverband werk ik het liefst met max. 8-10 personen.

Een belangrijk motto dat als een rode draad door mijn leven loopt is “bekijk een zaak altijd van 2 kanten, er leiden meerdere wegen naar Rome”. Ik heb al veel aan gehad aan deze wijsheid.

“Mijn” ideale werkgever heeft max. 200 fte’s in dienst en is bij voorkeur gevestigd in de regio Twente. De bedrijfscultuur is laagdrempelig en heeft een prettige werksfeer. Bij de directeur kun je gewoon binnenstappen. Over de werktijden: ik ben geen 9-5 mens maar ben graag de weekeinden thuis.

Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend mijn CV op via het contactformulier.